BEVAR FABRIKSGARANTIEN

Hos Teknicar har du mulighed for at få din bil serviceret i garantiperioden og samtidig beholde fabriksgarantien. Vi servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikkens forskrifter og anvender reservedele af original kvalitet, hvilket betyder, at delene er af samme høje kvalitet, som din bil er lavet med fra start.
Vi giver tilmed 3 års garanti på udført arbejde, så tøv ikke med at kontakte dit lokale Teknicar værksted. Vi står klar til at hjælpe dig.😊

SKIFT TIL SOMMERDÆK OG MINIMER SLID

Husk at få skiftet til sommerdæk. Ved at skifte til sommerdæk i god tid undgår du unødig slid, og dine vinterdæk holder derfor længere.

Har du ikke mod på selv at skifte dæk, står vi klar til at hjælpe dig. Er din bil nyere end 2014, er den formentlig udstyret med automatisk dæktrykovervågning, TPMS, og det vil derfor under alle omstændigheder være fornuftigt at lade et værksted om opgaven, da hjulene oftest skal kodes efter montering, for at bilens TPMS virker.

BOOK TID TIL AIRCONDITION

I foråret oplever mange symptomer på allergi, ikke mindst når man kører bil. Derfor er det vigtigt, at du vedligeholder din bils aircondition, så du minimerer risikoen for, at pollen sniger sig ind. Med et vedligeholdt airconditionanlæg undgår du også tab af køleevne, bakteriedannelse og dårlig lugt i bilen. Skal vi hjælpe dig med at tjekke din bils aircondition- eller klimaanlæg, så tøv ikke med at kontakte os, så du og dine medpassagerer kan få en behagelig køretur uden gener.

HOLD LAKKEN PÆN PÅ DIN BIL MED 3 LETTE TRIN

Skal bilen skinne? Solens stråler er hårde ved lakken, og får dens partikler til at falme. Rensning og polering af lak hjælper med at genopbygge lakken, så den beholder sin glans. Ved klik på ”læs mere”, kan du se, hvordan du med 3 lette trin kan holde din bil skinnende.
Har du ikke mod på dette arbejde selv, står vi klar til at servicere din bil. Har du spørgsmål til bilpleje og hvilke produkter, du skal bruge, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

ER DINE DÆK FOR GAMLE?

Selvom du måske ikke slider dine dæk op på bilen, skal du være opmærksom på, at de godt kan blive for gamle. Som udgangspunkt kan et dæk holde i 5-6 år, men det afhænger bl.a. af, om gummiet er blevet mørt, og om der er synlige dækskader. Hvis der f.eks. står 0918, så betyder det, at dækket er produceret i uge 9 i 2018. På den måde kan du altid nemt tjekke dine dæks alder.