Vi udfører forsikringsskader med kunden i fokus

Er uheldet ude, klarer Hadsund Autohandel i Hadsund din forsikringsskade. Vi har ekspertisen til at reparere alle typer forsikringsskader og udbedrer altid forsikringsskader efter forsikringsselskabernes forskrifter. Dermed er du sikret en professionel reparation af forsikringsskaden, så du trygt kan køre videre. Få din forsikringsskade lavet hos Hadsund Autohandel i Hadsund.

Vi tilbyder altid lånebil ifm. forsikringsskader

Hadsund Autohandel i Hadsund stiller naturligvis altid lånebil til rådighed i forbindelse med forsikringsskader.

Vi er udvalgt som fordelsværksted for en lang række forsikringsselskaber og kan derfor lave stort set alle forsikringsskader for stort set alle forsikringsselskaber.

Det betyder, at du trygt kan lade os klare din forsikringsskade med sikker forvisning om, at bilen er så god som ny efter et besøg hos Hadsund Autohandel i Hadsund.

Uddannet pladesmed klarer forsikringsskaden

Du kan roligt lade Hadsund Autohandel i Hadsund klare din forsikringsskade. Vores pladesmed er altid opdateret med den seneste viden indenfor forsikringsskader, og vi garanterer dermed en effektiv og kvalitetssikret reparation af din forsikringsskade.

Forsikringsskader kommer altid ubelejligt, men hos Hadsund Autohandel i Hadsund arbejder vi hurtigt, effektivt og fleksibelt, så du hurtigt er godt kørende igen.

Kom ind på vores autoværksted i Hadsund og lad vores engagerede medarbejdere klare din forsikringsskade.