Vi udfører forsikringsskader med kunden i fokus

Er uheldet ude, klarer H.C. Autocenter i Hadsund din forsikringsskade. Vi har ekspertisen til at reparere alle typer forsikringsskader og udbedrer altid forsikringsskader efter forsikringsselskabernes forskrifter. Dermed er du sikret en professionel reparation af forsikringsskaden, så du trygt kan køre videre. Få din forsikringsskade lavet hos H.C. Autocenter A/S i Hadsund.

Vi tilbyder altid lånebil ifm. forsikringsskader

H.C. Autocenter i Hadsund stiller naturligvis altid lånebil til rådighed i forbindelse med forsikringsskader.

Vi er udvalgt som fordelsværksted for en lang række forsikringsselskaber og kan derfor lave stort set alle forsikringsskader for stort set alle forsikringsselskaber.

Det betyder, at du trygt kan lade os klare din forsikringsskade med sikker forvisning om, at bilen er så god som ny efter et besøg hos H.C. Autocenter i Hadsund.

Uddannet pladesmed klarer forsikringsskaden

Du kan roligt lade H.C. Autocenter i Hadsund klare din forsikringsskade. Vores pladesmed er altid opdateret med den seneste viden indenfor forsikringsskader, og vi garanterer dermed en effektiv og kvalitetssikret reparation af din forsikringsskade.

Forsikringsskader kommer altid ubelejligt, men hos H.C. Autocenter i Hadsund arbejder vi hurtigt, effektivt og fleksibelt, så du hurtigt er godt kørende igen.

Kom ind på vores autoværksted i Hadsund og lad vores engagerede medarbejdere klare din forsikringsskade.